تولید محصول گیاهی برای درمان جراحات با مواد ارگانیک


یک شرکت دانش‌بنیان توانسته است با کشت گیاهان دارویی و فناوری بومی، فرآورده‌های دارویی را با هدف ارتقای سلامت جامعه به کمک محصولات ارگانیک تولید و تجاری‌سازی کند.

به گزارش ایسنا، محمدکاظم رشیدی، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان ضمن اشاره به فعالیت‌های این شرکت در زمینه تولید کرم‌های متنوع برای درمان انواع بیماری‌ها، گفت: ما برای تولید محصولات تولیدی از گیاهان دارویی و عسل کاملا ارگانیک استفاده می‌کنیم.

وی با بیان اینکه برای اطمینان از اثر بخشی فرآورده‌های این شرکت گیاهان دارویی با نظارت مستقیم کارشناسان این شرکت دانش‌بنیان به تولید می‌رسند، افزود: به دلیل وجود برخی حساسیت‌ها در عسل و سایر فراورده‌های زنبورعسل، به طور مستقیم و تحت شرایط خاصی، تولید می‌شوند.

رشیدی با اشاره به کشت مواد اولیه مورد نیاز برای این فرآورده‌ها به کمک فناوری بومی، اظهار کرد: محل استقرار مزارع کندوهای تولید عسل به‌منظور دوری از آلودگی‌های محیطی و مجاورت با پوشش‌های خاص گیاهی در ارتفاعات انتخاب شده‌اند.

مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان به معرفی محصولات این شرکت پرداخت و خاطر نشان کرد: کرم الیووهانی، پماد ضد درد، پماد کلاژن‌سازی، کرم بهداشتی خارپاشنه، صابون لوتوس، پن پروپولیس بهداشتی، اسپری اسطوخودوس، اسپری بره موم، عصاره خوراکی خار مریم از جمله محصولات این شرکت دانش‌بنیان به شمار می‌روند که تماما ارگانیک تولید می‌شوند.

رشیدی، کرم الیووهانی را محصولی برای بازسازی بافت دانست و گفت: کرم الیووهانی متشکل از بره موم و روغن زیتون و عسل است. بره موم و روغن زیتون موجود در این کرم در ایجاد بی حسی موضعی مؤثر است و عسل موجود در آن نقش تغذیه‌ای روی بافت در حال بازسازی دارد.

به گفته وی این کرم موجب کاهش التهاب زخم می‌شود و بر رشد صحیح رشته‌های کلاژن، نوتروفیل و فیبروبلاست تاثیر مثبت دارد.

رشیدی ادامه داد: این کرم منجر به درمان کامل زخم بستر، درمان زخم پای دیابتی، ترمیم محل جراحات و جای بخیه، بهبود علائم سرویسیت و درمان کیست‌های عملکردی تخمدان می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان اظهار کرد: این محصول مشابه داخلی ندارد  و به هیچ وجه در آن از مواد خارجی استفاده نشده و تولید این محصول، برای کشور ارزبری ندارد؛ از آن‌جایی که نگهدارنده‌های آن نیز ارگانیک هستند، نمونه خارجی نداشته و برای صادرات آن نیز با کشور آلمان قرارداد بسته‌ایم.

به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، رشیدی با تاکید بر اینکه شکل‌گیری شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی نقش قابل توجهی در ارائه گسترده خدمات و توسعه فعالیت‌های آزمایشگاهی و پژوهشگاهی داشته است، اظهار امیدواری کرد نقش حمایتی نهادها و سازمان‌ها پررنگ‌تر شود.

انتهای پیام


منبع

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا