جدول وزنی ورق گالوانیزه و آموزش محاسبه وزن ورق گالوانیزه
مشخص کردن وزن ورق گالوانیزه موضوع مهمی است که همواره ذهن خریداران و مهندسان را به خود مشغول کرده است؛ از سالها پیش برای محاسبه وزن این محصول مشکلات متعددی وجود داشته است که خوشبختانه در حال حاضر روشهای متعددی وجود دارد که میتوان به جدول اشتال، جدول وزن ورق گالوانیزه، فرمول محاسبه وزن و محاسبه آنلاین اشاره کرد. در این مطلب قصد داریم در خصوص این روش ها توضیحاتی ارائه کنیم.
فرمول محاسبه وزن ورق گالوانیزه
معمولا برای محاسبه وزن ورق گالوانیزه از دو روش استفاده میکنند که معمولترین آنها همان فرمولی است که در ذیل قرار داده شده است. در این فرمول، طولورق، عرضورق(میلیمتر)، ضخامتورق(میلیمتر) و عدد چگالی آهن در یکدیگر ضرب می شوند. این فرمول کاربردی در بسیاری از جهات قابل استفاده است. نکته قابل توجه اینکه چگالی آهن 86/7 است، ولی در محاسبات ورقهای گالوانیزه ایرانی از عدد 8 استفاده میشود.
جدول وزن ورق گالوانیزه
برای تعیین وزن ورق گالوانیزه روش دومی نیز وجود دارد؛ در این روش مهندسان به جدول وزنی مراجعه میکنند، چون این امکان را فراهم میکند تا با توجه به ضخامت، وزن آن را بر اساس طول و عرض مشاهده کنیم. استفاده از این جدول بسیار راحتر از سایر موارد میباشد. در این جدول اوزان ورقهای گالوانیزه با ضخامت و ابعاد آنها درج شده است که این امر به مهندسان و طراحان در محاسبات و برنامهریزیها کمک فراوانی میکند.
سایر روشهای محاسبه وزن ورق گالوانیزه
تاکنون دو روش برای محاسبه وزن ورق گالوانیزه ذکر شده که هر دو دارای نتایج بسیار دقیقی هستند و مهندسان در مراحل مختلف از آنها استفاده میکنند؛ ولی باید توجه داشته باشیم که این دو روش پایان کار نیست و به طور معمول از روشهای دیگری نیز استفاده میشود. امروزه علم و تکنولوژی رشد چشمگیری داشته است و مهندسان و سازندگان سازهها نیز از آن بیبهره نیستند به نحوی که با ورود انواع نرم افزارهای مهندسی این محاسبات به سهولت انجام میگیرد. این در حالی است که قبلا تمامی محاسبات با دست مشخص میشد و اشتباهات هرچند کوچک نیز امری بدیهی بود، ولی با ورود نرم افزارهای مهندسی اشتباهات به حداقل رسید. مهمترین ویژگی این نرم افزارها سرعت در انجام کار است، چرا که آنها میتوانند با دریافت اطلاعات اولیه، اعداد دقیقی را در کمترین زمان ممکن به کاربر اعلام نمایند.
در پایان
ورق گالوانیزه همواره به عنوان یکی از مصالح ساختمانی کلیدی و مهم محسوب میشود که در صنایع مختلف کاربرد دارد. برای استفاده صحیح از این مقطع لازم است که اطلاعات کافی و دقیقی از وزن آن داشته باشیم که تا حدودی در این مطلب به آنها اشاره شد. اگر قصد خرید این محصول فولادی را داشتید میتوانید به سایت پیوان مراجعه نمایید، ابتدا قیمت ورق گالوانیزه 2 میل ، 3 میل و سایر ضخامت های آن را مشاهده نمایید و در صورت تمایل خرید خود را نهایی کنید.