غذاهای برتر استانبول: ۱۰ تجربه ذائقه‌ای که باید امتحان کنید


ترکیه غذاهای متنوع و متعددی دارد. البته شاید به دلیل فاصله کوتاهی که با کشور ما دارد و همچنین به واسطه تشابهات فرهنگی و برخی از رسوم و سنت‌ها، به جرات بتوان گفت که شباهت‌های ترکیه به ایران حتی در طعم‌ها و مزه غذاها هم زیاد است. البته شما به هر نقطه از دنیا که سفر کنید، باید از غذاها و نوشیدنی‌های همان شهر و کشور هم نوش جان کنید و البته خوراکی‌هایی که در کشورهای مختلف تهیه می‌شوند، از جمله جاذبه‌های آن منطقه به حساب می‌آیند. غذاهایی خوش طعم و لذیذ که شاید دروازه‌ای به طعم‌های جدید باشند.

تور استانبول و 10 غذای محبوب

تور استانبول یک فرصت استثنایی به حساب می‌آید که شما می‌توانید در کنار مشاهده جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی، طبیعی و تفریحی از طعم بهترین و جذاب‌ترین غذاهای ترکیه هم لذت ببرید. ما در ادامه 10 غذای معروف و خوشنام ترکیه را به شما معرفی می‌کنیم و امیدواریم که حتماً در سفر خود به این کشور و شهرهای زیبایش، حداقل چند غذا از غذاهای محلی و سنتی را امتحان کرده و نوش جان کنید.

لاهما جون استانبول

البته غذای لاهماجون را در بیشتر شهرهای ترکیه پخته و سرو می‌کنند. غذایی که همه جا پرطرفدار است و در تور استانبول یا تور به مقصد هر کدام از شهرهای ترکیه، شما حتماً در یک وعده غذایی لاهماجون را نوش جان خواهید کرد. برای تهیه کردن لاهماجون شما به گوشت چرخ کرده، دارچین، فلفل و سبزی‌های معطر احتیاج دارید. این غذا در نگاه اول شباهت بسیار زیادی به پیتزا دارد. ضمن اینکه در تهیه کردن و سرو نهایی آن از جعفری ساطوری شده و گوجه فرنگی هم استفاده می‌شود. ناگفته نماند که قیمت این غذا نسبت به سایر غذاهای محلی کمتر بوده و به همین دلیل طرفداران بیشتری هم دارد. همچنین این غذا به شکل یک نان گرد است که معمولاً مخلفات بر روی آن کشیده شده و سرو می‌شود.

دونر کباب ترکیه

کباب‌ها تنوع زیادی دارند و چه در ترکیه و چه در سایر نقاط جهان مثل کشور ما، همه از خوردن آن‌ها لذت می‌برند. دونر کباب هم یکی از غذاهای محبوبی است که در ترکیه به صورت پرسی، ساندویچی و یا با برنج سرو می‌شود. شناخته‌شده‌ترین نوع دونر کباب، آدانا کباب، کباب ترکی و اورفا کباب است.

 

مانتی غذای معروف ازمیر

غذای مانتی یکی از دوست داشتنی ترین و البته سخت‌ترین غذاهای ترکیه به لحاظ طرز تهیه به حساب می‌آید. این غذا شباهت زیادی به پیراشکی دارد. اما شما باید پیراشکی‌ها را در قطعات بسیار کوچک به اندازه یک دانه گردو درست کرده و آماده کنید. شاید برایتان جالب باشد که بدانید درست کردن هر کدام از این دانه‌های کوچک و ریز پیراشکی ممکن است خیلی از شما زمان بگیرد. به همین دلیل بیشتر افراد در ترکیه دوست دارند که مانتی را در رستوران نوش جان کنند. موادی که در تهیه این غذا مورد استفاده قرار می‌گیرد شامل جعفری، پیاز، گوشت چرخ کرده و ادویه‌جات است. از جمله مواردی که سبب می‌شود مانتی شما خوشمزه و با کیفیت باشد، اندازه مانتی است. هرچه مانتی‌هایی که درست می‌کنید کوچکتر باشند، کیفیت بالاتری دارند.

غذای کومپیر

شاید کومپیر را در کافه‌ها و رستوران‌های ایران هم دیده باشید. یک غذای جذاب دیگر از ترکیه که آن را با سیب زمینی آماده می‌کنند. البته در اصل یک میان وعده است که معمولا در خیابان و در غرفه‌ها و دکه‌های خیابانی سرو می‌شود. کومپیر سیب زمینی شکم پری است که در بخش داخلی آن مواد متنوعی از ترکیب کره با نخود فرنگی، ذرت، کاهو، خیارشور، زیتون سیاه و سبز و سوسیس استفاده می‌شود و روی آن را با سس می‌پوشانند.

بالکیک اکمک غذای جذاب بدروم

اگر تور استانبول شما در گشت و گذارهای مختلف میان شهرهای ترکیه شما را به بدروم هم برد، توصیه می‌کنیم که از غذای بالکیک اکمک غافل نشوید. همیشه غذاهای دریایی را به صورت کبابی و بیشتر با برنج سرو می‌کنند. اما بالکیک اکمک ترکیب نان و ماهی است که آن را به صورت ساندویچی برای شما سرو خواهند کرد. ساندویچی که در آن از گوشت ماهی کبابی و سرخ شده در کنار سبزیجات معطر و گوجه فرنگی استفاده می‌شود. به عبارتی بالکیک اکمک دوست داشتنی ترین غذاهای دریایی ترکیه است که در تمام رستوران‌ها می‌توانید آن را نوش جان کنید.

غذای جذاب پیده

غذای پیده هم در میان غذاهای ترکیه خصوصاً آنتالیا طرفداران بسیار زیادی دارد. این غذا شبیه پیتزا بوده و غذایی کاملا سنتی است. در تهیه و سرو آن هم از نان پیده و مواد و مخلفاتی که در درون آن ریخته می‌شود، استفاده می‌کنند. البته مواد داخلی برای پر کردن نان پیده همگی با در نظر گرفتن ذائقه مختلف افراد تهیه می‌شوند. بر همین اساس پیده پنیر و اسفناج و پیده گوشت از جمله معمول‌ترین پیده‌ها هستند.

کباب لذیذ ساج

یکی دیگر از کباب‌های پرطرفدار که اصالتاً متعلق به آذربایجان است، کباب ساج نام دارد. برای تهیه کردن این کباب از سیر، ماست، گوشت گوسفندی، نان لوا،ش پیاز و روغن حیوانی استفاده می‌شود. گوشت را با مواد مختلف طبخ کرده و با نان، سیر و ماست نوش جان می‌کنند.

بورک لذیذ آنتالیا

شاید ندانید که غذای بورک اصالتاً متعلق به آنتالیا است؛ اما شما در تور مسافرتی هم می‌توانید این غذا را در شهرهایی مثل استانبول نوش جان کنید. بورک همان خمیر هزارلا است که مواد مختلفی مثل گوشت چرخ کرده یا پنیر و اسفناج را در بین آن قرار داده و در فر می‌گذارند. خوشبختانه این غذا با تمام ذائقه‌ها هماهنگ است.

غذای کاور مالی یومورتا

این غذا معمولا در وعده صبحانه سرو می‌شود و بیشتر گردشگران آن را بهترین صبحانه ترکیه می‌دانند. این غذا از ترکیب تخم مرغ و گوشت لذیذ کاورما که یک نوع گوشت لذیذ ترکی است، تهیه می‌شود.

دلمه معروف ازمیر

آخرین غذایی که در تور استانبول و در سفر برای گشت و گذار به شهر ازمیر نباید آن را از دست بدهید، غذای دلمه است. دلمه در ترکیه طرفداران بسیار زیادی دارد و فقط ما ایرانیان می‌دانیم که چقدر این غذا می‌تواند جذاب و دوست داشتنی باشد .

غذاهایی که فقط متعلق به ترکیه نیستند

حالا که تور استانبول را تهیه کردید و با لیستی بلند بالا از غذاهای ترکیه و شهرهای آن آشنا شدید، بدون شک برای انتخاب بهترین غذا دچار سردرگمی نخواهید شد. ما هم توصیه می‌کنیم که حداقل یک یا دو غذای پیشنهاد شده در این لیست را در تور ترکیه انتخاب کرده و از نوش جان کردن آن‌ لذت ببرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا