شکلگیری انقلاب اسلامی بر اساس وفاق ملی بود/مصادیق تاثیر وفاق بر موفقیت کشور زیاد است
ایسنا/اصفهان یک فعال سیاسی اصلاحطلب با اشاره به فهم اشتباه برخی در خصوص موضوع وفاق گفت: نمیتوان در دولت و به نام وفاق شرکت سهامی ایجاد کرد، باید در دولت یکپارچگی وجود داشته باشد و کسانی بر سر کار بیایند که گفتمان دولت را قبول داشته باشند.
سیدمحمود حسینی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: وفاق زمانی اتفاق میافتد که بین مردم با حکومت، مردم با مردم و حکومت با ارکان خود اتفاق نظر و وحدت کلمه حول محور توسعه کشور وجود داشته باشد.
وی افزود: اینکه کسانی که رای نیاوردند بگویند وفاق یعنی ما هم بتوانیم بر مسندها تکیه بزنیم، نه تنها وفاق، بلکه نفاق است، چرا که مردم به دولت و گفتمانی دیگر رای دادهاند و انتظار دارند که آن گفتمان حاکم و در درجه بعد پاسخگو باشد.
استاندار اسبق اصفهان بیان کرد: با توجه به یکرنگی و صداقت آقای رئیسجمهور، ایشان باید بتواند از گفتمان خود دفاع کرده و نظرات مردم را پیادهسازی کند و برای این کار لازم است که بین ارکان مختلف وفاق ایجاد شود، از سوی دیگر بین مردم و حکومت هم باید وفاق وجود داشته باشد به این معنا که مردم از دولت رضایت داشته باشند و ارکان حکومت و قوای مختلف هم به نظرات و خواست مردم اهمیت بدهند، اینکه برخی نمایندگان مجلس در انتخاب مسئولین و استانداران دخالت کنند بر ضد وفاق است و شکاف ایجاد میکند، چرا که مردم به دولتی تازه رای دادهاند و این حق دولت است و باید اجازه دهند دولت کار خود را پیش ببرد.
حسینی با بیان اینکه یک فهم اشتباه از وفاق در میان برخی مسئولین ایجاد شده است، گفت: میان اختیارات و مسئولیتهای افراد باید تناسب وجود داشته باشد. اگر استانداری مسئول تامین امنیت استان است باید بتواند معاونان و فرمانداران را بهصورت مستقل انتخاب کند.
این فعال سیاسی اصلاحطلب به نقش جریانات سیاسی اشاره و تاکید کرد: جریانات و احزاب سیاسی باید در کنار دولت کار علمی بکنند، از سهمخواهی بپرهیزند و اجازه دهند انتصابات بدون اعمال نظرات و فشارها انجام شود، زیرا سهمخواهی منجر به حامی پروری و حامیپروری منجر به تبعیض، فساد و فقر میشود و تا کنون هم ضربههای زیادی به کشور زده است.
وی افزود: وفاق میان مردم با مردم و بین حکومت با ارکان خود نیز باید ایجاد شود، این اتفاق نظر باید حول اصولی شکل گیرد که بین همه مشترک است؛ از جمله اصول قانون اساسی، آرمانها و ارزشهای انقلاب. از جمله ارزشهای انقلاب برابری، برادری، عدالت و آزادی بود. وفاق همگانی بر اساس این اصول حرکت به سمت حل مشکلات را تسریع میکند، زیرا بسیاری از مسائل و اصول مورد نیاز ما در قانون اساسی و اصول انقلاب وجود دارد، حقوق ملت در قانون اساسی مفصل ذکر شده و عدالت بهعنوان یکی از مهمترین حقوق ملت مطرح است، بنابراین وفاق نه حول انتصابات و مسندها، بلکه بر محور قانون اساسی، آرمانهای انقلاب و مبانی علمی پیشرفت باید ایجاد شود.
حسینی با اشاره به مصادیق فراوان تاثیر وفاق بر موفقیت و حرکت رو به جلو کشور گفت: شکلگیری انقلاب اسلامی بر اساس وفاق ملی و وحدت اتفاق افتاد، زیرا آحاد مردم بر استقلال، آزادی و عدالت توافق کردند. در جریان حمله صدام به ایران همه مردم و مسئولان برای دفاع از استقلال و تمامیت ارضی کشور وفاق کردند و هم چنین سال ۷۶ مردم بر شعار “ایران برای همه ایرانیان” و “جامعه مدنی” وفاق کردند و با مشارکتی بالا به اصلاحات رای دادند. امروز هم میتوان با اتفاق نظر و وفاق حول پیشرفت کشور با ارزشهای مورد وفاق مردم، حرکت به سمت رفع مشکلات را تسریع بخشید.
انتهای پیام