موارد منع عمل ختنه
عمل ختنه برای چیست؟ ختنه بدون خونریزی چگونه است؟ آیا انجام ختنه با دو متد وجود دارد؟ منع ختنه در چه مواردی انجام میشود؟ انجام ختنه در مطب به چه صورت است؟ با ما همراه باشید تا درباره عمل ختنه و موارد منع ختنه اطلاعات بیشتری کسب کنید.
درباره ختنه
درواقع ختنه بهعنوان گونهای از جراحی مدتزمان زیادی است که توسط خانوادههای زیادی انجام میشود و بهعنوان روندی است که هم چنان هم رایج است.
در کشورهای مسلمان، از آن جایی که انجام دادن این نوع جراحی برای نوزادان و کودکان پسر توصیه میگردد و در دین هم واجب میباشد، انجام دادن جراحی ختنه به سنتی تبدیلشده که همهساله اشخاص زیادی تصمیم به انجام دادن آن برای نوزادان خودشان گرفته و آن را انجام میدهند.
با توجه به تحقیقات زیادی که در رابطه با جنبههای متفاوت این موضوع در کل جهان انجامشده و اطلاعاتی که در این راستا در اختیار جهانیان قرارگرفته است، عمل ختنه را در مهرومومهای اخیر بهنوعی از انتخابهای مهم و اساسی مردمان غیرمسلمان در کشورهای اروپایی تبدیل کرده است.
بهغیراز اینها، در قوانین رسمی، بیشتر کشورهای غربی، نظر پدر و مادر را درباره تصمیم به انجام دادن و یا انجام ندادن جراحی ختنه فرزندشان به رسمیت میشناسند. این موضوع به گسترش روند انجام این جراحی مفید کمک شایانی میکند.
آگاهی بشر درباره انجام دادن جراحی ختنه
این روزها روی آوردن اشخاص بیشتری به انجام دادن عمل ختنه برای نوزادان و کودکان پسر، با دستیابی مردم دنیا به آگاهی متفاوتی درباره سودمندی انجام این عمل جراحی، ارتباط مستقیم دارد. با آگاهی خانوادههای بیشتر از مزایای عمل جراحی ختنه، هرروز بر آمار افرادی که این تصمیم را برای فرزندانشان میگیرند، اضافه میگردد.
ختنه علاوه بر واجب بودن دینی، دارای فواید بهداشتی بسیار زیاد و متعددی هم هست که در وبلاگهای سابق هم بهتفصیل به آنها پرداختهایم. برای نمونه میشود به موارد زیر اشاره نمود:
- کاهش یافتن قابلتوجهی از احتمالات عفونت ادراری در دوران نوزادی
- کاهش یافتن خطرات ابتلا به بیماریهای جنسی
- کاهش یافتن چشمگیر احتمال مبتلا شدن به ایدز
- مبتلا نشدن به سرطانهای آلت مردانه
- کاهش یافتن خطر ابتلای همسران اشخاصی که ختنه شدهاند به سرطانهای دهانه رحم
با تمام اینها، مواردی هم وجود دارد که با توجه به آنها، اشخاص زیادی از انجام دادن این جراحی منع میگردند.
منع ختنه برای چیست؟
درواقع منع ختنه در مواردی بهوسیله پزشکان توصیه میگردد که درواقع این جراحی سلامت کودکان را بسیار تهدید میکند. وقتی نوزاد پسری به دنیا میآید، مادر و پدر به دنبال این هستند که کجا جهت انجام ختنه پسرشان مراجعه بکنند؟ ولی پیش از آن بهتر است که در نزد پزشک متخصص اطفال مراجعه نمایید. اول باید فرزندتان معاینه شده و مشخص گردد هیچ مشکل و مانعی برای انجام دادن ختنه ندارد.
بعضی از نوزادان پسر وجود دارند که قادر نیستند به دلیل یکسری از مشکلات و بیماریها ختنه شده و جزوی از موارد منع ختنه شمرده میشوند. در ادامه به بعضی از این بیماریها که درواقع تداخلاتی را در انجام عمل ختنه کودک ایجاد میکنند خواهیم پرداخت.
موارد منع ختنه چه هستند؟
زمانی که تنه آلت نوزاد در سطحی از پوست عانه قرارگرفته و درحقیقت آلت نوزاد در چربی عانه فرورفته باشد.
زمانی که آلت نوزاد خیلی کوچک بوده و کمتر از ۲.۵ سانتیمتر طول داشته باشد. زیرا که آلت نوزاد سالم میان ۲.۸ الی۴ سانتیمتر است.
اگر که پیشابراه نوزاد بهجای اینکه در نوک آلت باشد، در زیر سر و یا تنه آلت قرارگرفته باشد. و البته زمانی که پوست ختنه کامل تشکیل نشده باشد. در این موارد احتمال توصیه به منع ختنه وجود خواهد داشت. مردم به این نوع حالت میگویند که نوزاد پسر ختنه شده متولدشده است. این شرایط نوعی نابهنجاری میباشد که درواقع نوزاد بهجای ادرار کردن به جلو به سمت زیر ادرار میکند.
ورم کردن پوست غلاف سر آلت و ایجاد چسبندگی در آن
در صورت داشتن نوزادی با همچین شرایط و وضعیتی، البته با تشخیص دادن پزشک متخصص ختنه بهتر است که از انجام ختنه خودداری نمایید. همانگونه که اشاره شد، در سنین بالاتر میشود با انجام دادن جراحی این مشکلات را حل کرده و موارد منع ختنه را برطرف ساخت.
آیا خونریزی بعد از انجام ختنه خطرناک میباشد؟
حالا که درباره موارد منع شدن ختنه توضیحاتی را ارائه دادیم نیاز است که کمی درباره خونریزی بعد از این جراحی و شرایط ختنه بدون خونریزی هم توضیحاتی را ارائه کنیم. حال اگر که کودک شما ختنه شد و دچار خونریزی شد، چطور؟ درواقع این هم نشانه از مشکلات ختنه میباشد؟ بارزترین عوارض ختنه در لحظات نخست خونریزی است.
حتی اگر که در طی درازمدت تنگی دهانه مجرای ادراری وجود دارد به خاطر عدم تخصص و حرفهای نبودن پزشک متخصص ختنه است. بهطورمعمول این عوارض هم با شیوه حلقه و یا با شیوه جراحی و بخیه به وجود میآیند. این در حالتی است که شما بهجای مطمئنی مراجعه نکرده باشید. و مورد دیگر شایعترین دلیل برای ایجاد تنگی دهانه مجرای ادراری، درواقع عدم محافظت درست پس از انجام دادن ختنه در نوزادان است.
پس به موارد منع ختنه توجه نمایید. و حتماً مراقبتهای پس از ختنه را جدی بگیرید. کلیه این مراقبتها از پایین همین صفحه در دسترس است.
بهترین زمان برای انجام دادن عمل ختنه
والدینی که نوزاد پسردارند، درباره بهترین زمان ختنه و بهترین فصل انجام دادن ختنه سؤالات زیادی دارند. در این قسمت ما قصد داریم که به پرسشهای آنها جواب بدهیم.
انجام ختنه نوزاد
بهترین زمان برای انجام ختنه نوزاد، پس از پایان یافتن یکماهگی و تا ۴۰ روز اول زندگی میباشد. دراینسن کودک قادر است که با درد و عوارض کمتری، عمل جراحی خودش را انجام بدهد. به همین دلیل تأکید میگردد که ختنه نوزادان زیر شش ماه، هرچه سریعتر انجام شود.
ختنه پسربچه
در انجام ختنه برای پسربچه و یا ختنه کودک ۹ساله، مشکلات بیشتری نسبت به هنگام نوزادی او وجود دارد. ولی بهتر از زمان بزرگسالی میباشد. هرچه که سن افزایش پیدا بکند، امکان انجام دادن عمل جراحی ختنه با هر شیوهای ممکن نیست. پس هیچ نگرانی درباره بهترین زمان انجام ختنه پسربچه نداشته باشید ولی تلاش کنید که هرچه زودتر ختنه را انجام بدهید.
انجام عمل ختنه در سن بالا
انجام عمل ختنه در سن بالا و بزرگسالی، نسبت به انجام دادن ختنه در کودکی و نوزادی سختتر میباشد. زیرا که نقاهت طولانیتر و البته درد کمی بیشتر میباشد؛ ولی این روز هم با استفاده از شیوههای جدید و تازه ابداعشده، نگرانیهای چندانی وجود ندارد.
سخن آخر
همانطور که مطالعه کردید ما در این متن درباره عمل ختنه، آگاهی بشر درباره انجام آن، موارد منع ختنه، دلایل خونریزی و شرایط انجام ختنه بدون خونریزی، بهترین زمان برای انجام جراحی ختنه در مطب و عمل ختنه در سنین بالا توضیحاتی را خدمت شما عزیزان ارائه کردیم.
تمامی این موارد برای این هست که شما زمان مناسب برای نوزاد خود را بدانید و البته صورت وجود مشکلات و موارد منع ختنه از انجام این عمل جراحی برای کودک پسرتان خودداری نمایید. امیدواریم که از مطالعه این مطالب اطلاعات کافی را کسب کرده باشید. به امید زندگی بهتر و سالمتر!
دکتر آویشن محمدی فوق تخصص اطفال و نوزادان بوده و با سالها تجربه در زمینه انجام ختنه، این عمل را با کمترین درد، کوتاهترین دوران نقاهت، بدون خونریزی و …به انجام میرسد. همچنین زمان انجام ختنه توسط دکتر محمدی، بسیار کوتاه بوده و نهایتاً بیست دقیقه به طول میانجامد. این مجموعه خوشنام و با سابقه برای ارائه خدمات هرچه بهتر مربوط به اطفال و نوزادان، از پیشرفتهترین تجهیزات روز دنیا استفاده میکنند.
برای انجام ختنه در مطب توسط دکتر آویشن محمدی با شماره تلفنهای ۰۹۰۳۰۷۹۱۱۵۵ یا ۰۲۱۸۸۷۷۸۰۹۷ تماس گرفته و یا به مطب ونک به آدرس اول ملاصدرا، روبروی سازمان بورس، جنب داروخانه، ساختمان پزشکان صدرا، طبقه اول و مطب خزانه به آدرس فلکه دوم خزانه، روبه روی نانوایی سنگکی، پلاک ۲۹۹ مراجعه نمایید.
برای کسب اطلاعات بیشتر درخصوص نحوه ختنه نوزاد و انجام ختنه با دو متد میتوانید وارد سایت دکتر آویشن محمدی به آدرس www.dravishanmohamadi.com شده و مقالات مربوط در این زمینه را مطالعه نمایید.
تبلیغات پزشکی با طب مارکتینگ