معرفی راحت ترین ویزا های کانادا که ایرانیان می توانند اخذ کنند کدامند؟

کشور کانادا، دومین مقصد ایرانیان برای مهاجرت و خانه ی بیش از 400 هزار ایرانی است. در سال میلادی گذشته، ویزای توریستی کانادا یکی از داغ ترین موضوعات مورد بحث در کشورمان بود، چرا که دولت کانادا شرایط بسیار ویژه را برای ایرانیان قرار داده بود که این قانون برای تبدیل ویزای کانادا به اقامت دائم یا همان PR کانادا میباشد .

ما سعی کردیم در این مقاله در باره راه اخذ ویزای کانادا توضیح دهیم ولی به دلیل ترفند های زیاد مهاجرت به کانادا ما به صورت جامع و کامل در وبسایت رویال اپلای به آن پرداخته ایم.

اما این تمام ماجرا نیست و در کشور کانادا به جز ویزای توریستی، ویزا های دیگری نیز وجود دارد که شرایط دریافت آن ها برای ایرانیان آسان می باشد.

ویزای تحصیلی کانادا، بازدید از والدین و برخی از ویزاهای کاری کانادا از جمله این ویزا ها می باشند. ما در این مقاله قصد داریم تا هزینه ها، مدت زمان پردازش، شرایط و مراحل اخذ برخی از این ویزا ها را بررسی کرده و در نهایت یک راهنمای کاملی را درباره ی ویزای کانادا به شما ارائه دهیم.

انواع ویزاهای کانادا برای ایرانیان در سال 2024

تمام ایرانیانی که قصد ورود به کشور کانادا را با پاسپورت ایرانی خود دارند، باید پیش از ورودشان یکی از ویزا های کانادا را اخذ کنند. ویزا کانادا مهری است که در پاسپورت فرد خورده و مجوز ورود او به این کشور می باشد. از طرفی ویزا های کانادا هر یک شرایط و ضوابط خاص خود را دارند. مدت زمان اعتبار، اجازه کار یا تحصیل، تعداد ورود به کانادا و … از جمله مواردی است که در هر ویزا متفاوت می باشد و متقاضیان بسته به اهداف خود می توانند ویزای مد نظرشان را انتخاب کنند.

ویزا های کانادا را می توانیم در 3 دسته بندی قرار دهیم:

1) ویزا های توریستی و خانوادگی

2) ویزا های تحصیلی

3) ویزا های کاری

اخذ اغلب این ویزا ها برای ما ایرانیان امکان پذیر است و از طرفی، بر خلاف آمریکا، درصد بالایی از ایرانیان موفق به دریافت این ویزا های می گردند.

اگر چه متقاضیان می توانند خودشان برای هر یک از ویزاهای کانادا اقدام کنند اما باید گفت که غالبا افرادی که از طریق وکیل های رسمی اداره مهاجرت کشور کانادا اقدام می کنند ویزا می شوند چرا که اخذ ویزای کانادا نکات و پیچیدگی های منحصر به فرد خود را دارد. از آنجاییکه ریجکت شدن و رد شدن درخواست ویزای فرد عواقب و تاثیرات منفی بر رزومه او خواهد داشت، حتما پیش از هر گونه اقدام برای اخذ ویزا با کارشناسان و افراد متخصص این حوزه، مشورت کنید.

توصیه می شود که اگر قصد دارید برای اخذ ویزا های کانادا اقدام کنید، این کار را از طریق موسسات مهاجرتی معتبری چون رویال اپلای انجام دهید. این موسسات با داشتن وکلاء رسمی از اداره مهاجرت کشور کانادا امکان این را دارند که ویزای مدنظر شما را در کوتاه ترین زمان ممکن و با ریسک ریجکتی بسیار پایین اخذ کنند.

اخذ ویزای توریستی کانادا برای ایرانیان

کشور کانادا یکی از معدود کشور هایی است که شرایط بسیار خوبی را برای بازدید کنندگان ایرانی قرار داده و ایرانیان می توانند ویزای توریستی 5 ساله مولتیپل این کشور را اخذ کنند. برای مثال ویزای توریستی کشور آمریکا برای ایرانیان، تنها 3 ماه اعتبار داشته و از طرفی بصورت سینگل می باشد. ویزای توریستی کانادا یک ویزای موقت بوده و معمولا 5 سال اعتبار دارد.

ویزا های توریستی کانادا به دو صورت می باشند: 1) سینگل اینتری یا یکبار ورود و 2) مولتیپل اینتری (مولتی) یا چند بار ورود. همانطور که مشخص است، ویزای سینگل تنها یکبار اجازه ورود به کانادا را به شخص می دهد و اگر شخص از کانادا خارج شود، دیگر اجازه ورود با آن ویزا را نخواهد داشت و باید بار دیگر ویزا اخذ کنید. در ویزای توریستی مولتیپل که برای ایرانیان صادر می گردد، دارندگان ویزا می توانند در طول 5 سال اعتبار این ویزا، بدون هیچ محدودیتی در تعداد ورود و خروجشان، به کانادا سفر کنند.

نکته دیگری که در ویزای توریستی مولتی کانادا مورد اهمیت است، محدودیت 6 ماه اقامت پیاپی می باشد. دارندگان این ویزا نمی توانند بیش از 6 ماه متوالی و بدون خارج شدن از کانادا در این کشور اقامت داشته باشند. این بدین معناست که دارندگان ویزا باید هر 6 ماه یکبار از کانادا خارج شوند تا ویزایشان باطل نگردد.

ویزای توریستی کانادا مناسب افرادی است که با اهداف گردشگری و بازدید از کشور کانادا می خواهند وارد این کشور شوند. از طرفی به دلیل شرایط ویژه ای که دولت کانادا از اسفند ماه 1401 برای ایرانیان قرار داد، بسیاری از هموطنانمان برای اخذ این ویزا اقدام کردند و موفق به دریافت آن شدند.

شرایط ویژه کانادا برای تبدیل ویزای توریستی به ویزای کاری برای ایرانیان

همانطور که گفتیم ویزا توریستی مناسب افرادی است که هدفشان بازدید از کشور کانادا بوده و به همین دلیل دارندگان این ویزا اجازه کار و یا تحصیل در کانادا را ندارند. اما طبق شرایطی که اداره مهاجرت این کشور برای ایرانیان قرار داده، دارندگان ویزای توریستی که تابعیت ایرانی دارند می توانند از داخل کانادا درخواست مجوز کار یا همان ورک پرمیت دهند و ویزای خود را به ویزای کاری تغییر دهند.

برای تبدیل ویزای توریستی به ویزای کاری کانادا، افراد نیاز به داشتن جاب آفر یا پیشنهاد شغلی نیز ندارند و می توانند به راحتی بدون داشتن جاب آفر، ورک پرمیت گرفته و در کانادا مشغول به کار شوند. از طرفی افراد با داشتن 1 سال سابقه کار در کشور کانادا می توانند از طریق برنامه های اقامتی این کشور، درخواست اقامت دائم و PR داده و مقیم دائم این کشور شوند.

مراحل، مدارک و هزینه های اخذ ویزای توریستی مولتیپل کانادا

مدارک مورد نیاز برای متقاضیان اخذ ویزای توریستی کانادا عبارتند از 1) مدارک هویتی و شناسایی مانند پاسپورت، شناسنامه و … 2) گواهی ها مانند گواهی اشتغال به کار یا تحصیل و عدم سوء پیشینه 3) مدارک مالی مانند سند ملکی، خودرو و پرینت حساب های بانکی 4) مدارک دیگر مانند پاسپورت های پیشین ( برای اثبات پیشینه سفر ).

بجز پاسپورت تمامی مدارک دیگر باید ترجمه رسمی شده و مهر دادگستری و وزارت امور خارجه را داشته باشند. تمام مراحل ثبت نام به صورت آنلاین و از طریق وبسایت رسمی اداره مهاجرت کانادا انجام می گیرد. پس از ساختن حساب کاربری و وارد کردن اطلاعات مورد نیاز شما باید مدارک خود را داخل وبسایت بارگذاری کرده و هزینه ی ویزا را پرداخت کنید.

پس از پرداخت هزینه به صورت آنلاین، روند بررسی و رسیدگی پرونده شما آغاز می گردد. پس از گذشت چند روز تعیین زمان انگشت نگاری و بایومتریک برای متقاضی امکان پذیر می شود. انجام بایومتریک در یکی از سفارت های کانادا در کشور های همسایه صورت گرفته و پس از این مرحله پرونده شما وارد مرحله پردازش می شود. در حال حاضر مدت زمان پردازش ویزا های توریستی کانادا برای ایرانیان حدود 3 ماه بوده و این زمان بعد از انجام انگشت نگاری و بایومتریک می باشد.

برای اخذ ویزای توریستی کانادا دو مرحله پرداخت هزینه وجود دارد. مرحله اول پس از ثبت درخواست شما در وبسایت بوده و مبلغ 100 دلار کانادا برای هر نفر می باشد. مرحله دوم مربوط به فرآیند بایومتریک و انگشت نگاری بوده که هزینه ی 85 دلار را برای هر نفر در پی خواهد داشت.

ویزای اسپانسر والدین برای ایرانیان

افرادی که فرزند یا نوه شان مقیم دائم یا شهروند کشور کانادا می باشد، امکان اخذ ویزای اسپانسر والدین را دارند. ویزای اسپانسر والدین که به سوپر ویزای کانادا نیز معروف است، به والدین و یا پدربزرگ یا مادربزرگ یک شخص مقیم دائم و یا شهروند کانادا تعلق می گیرد. شرایط این ویزا تقریبا مشابه ویزای توریستی بوده و تنها یک تفاوت با آن دارد.

بر خلاف ویزای توریستی که شخص تنها 6 ماه امکان اقامت متوالی دارد، دارنده ی سوپر ویزای کانادا، می تواند تا 5 سال متوالی در کانادا اقامت داشته باشد و نیازی به خروج از کانادا را در این مدت ندارد. از لحاظ مدت زمان پردازش، صدور سوپر ویزای کانادا حدود 160 روز زمان خواهد برد. هزینه ی سوپر ویزا نیز مشابه ویزای توریستی بوده و برای هر متقاضی 100 دلار کانادا می باشد.

شرایط اخذ ویزای تحصیلی کانادا در سال 2024

کشور کانادا همواره یکی از محبوب ترین انتخاب ها برای ایرانیانی که قصد تحصیل دارند، می باشد. چرا که تعدادی از بهترین دانشگاه ها و مراکز آموزشی جهان در کشور کانادا قرار گرفته اند. از طرفی دیگر این کشور شرایط بسیار خوبی را برای دانشجویان خارجی از جمله ایرانیان قرار داده که ما در این بخش بررسی خواهیم کرد.

تحصیل در کانادا برای افراد خارجی در دو مرحله انجام می شود. مرحله اول اخذ پذیرش از یکی از دانشگاه ها و موسسات آموزشی کانادایی بوده و مرحله دوم اخذ ویزای تحصیلی کانادا و ورود به این کشور می باشد. بر خلاف کشور هایی چون آمریکا، اخذ ویزای تحصیلی کانادا راحت تر بوده و آمار قبولی ایرانیان در اخذ این ویزا بسیار بالا می باشد.

تحصیل در تمامی مقاطع تحصیلی از مدارس ابتدایی و متوسطه گرفته تا کالج ها و دانشگاه های کشور کانادا، برای دانش آموزان و دانش جویان خارجی امکان پذیر است. اما اگر به دنبال تحصیل رایگان و یا کم هزینه در کشور کانادا هستید، باید تحصیل در مقاطع بالای دانشگاهی مانند کارشناسی ارشد یا دکتری را انتخاب کنید.

در کشور کانادا دانشجویان خارجی اجازه کار پاره وقت را در طول ترم و اجازه کار تمام وقت را در تعطیلات بین ترمی دارند. کار پاره وقت می تواند حداکثر 20 ساعت در هفته باشد و یکی از روش هایی است که دانشجویان می توانند از آن طریق هزینه های خود را کاهش دهند. در حال حاضر بسیاری از دانشجویان خارجی از این طریق تمام یا بخشی از هزینه های زندگی خود را در کشور کانادا پوشش می دهند.

اولین قدم برای تحصیل در کشور کانادا، آماده سازی مدارک مورد نیاز برای دانشگاه هدفتان می باشد. اکثر دانشگاه های خوب کانادا شرط معدل بالای 15 را دارند و از طرفی همه ی دانشگاه ها و موسسات آموزشی این کشور نیاز به مدرک زبان معتبر مانند آیلتس و تافل نیز دارند. مدارک دیگری که شما به آن نیاز خواهید داشت، مدارک شناسایی مانند پاسپورت، مقالات، ریز نمرات دانشگاهی و … می باشند.

مورد مهم دیگری که شما باید در نظر داشته باشید، ضرب الاجل ها یا همان Deadline های دانشگاه ها مختلف می باشد. این زمان که بیانگر آخرین روزی است که دانشگاه درخواست های پذیرش را برای ورودی سال تحصیلی قبول می کند، تاریخ بسیار مهمی می باشد چرا که اگر تنها یک روز از آن تاریخ بگذرد، شما فرصت پذیرش برای آن دانشگاه را از دست می دهید.

پس از بارگذاری مدارک و تکمیل اطلاعات مورد نیاز دانشگاه های مدنظرتان باید هزینه ی بررسی درخواست یا همان Application Fee آن دانشگاه را پرداخت کنید. این مبالغ متغیر بوده و می تواند از 30 دلار تا بیش از 100 دلار باشد. اگر پذیرش دانشگاه شما مثبت باشد و دانشگاه به شما نامه پذیرش دهد، می توانید برای مرحله بعد که همان اخذ ویزا یا مجوز تحصیلی است، اقدام کنید.

شما با در دست داشتن نامه پذیرش خود و مدارک مورد نیاز برای ویزای تحصیلی کانادا می توانید برای اخذ آن به یکی از سفارت های کانادا در کشور های همسایه مراجعه کنید. یکی از مهم ترین دلایل و عوامل ریجکت شدن درخواست ویزا های تحصیلی، نداشتن تمکن مالی کافی برای تحصیل و زندگی به مدت یکسال در کشور کانادا می باشد. در حال حاضر اگر شهریه را در نظر نگیریم، دانشجو یا والدین او باید حداقل 20 هزار دلار کانادایی را به عنوان تمکن مالی از خود ارائه دهند.

پس از مرحله انگشت نگاری و بایومتریک در سفارت کانادا انجام میگیرد روند رسیدگی به درخواست شما آغاز می گردد. در نظر داشته باشید که مدت زمان پردازش ویزا های تحصیلی معمولا 2 تا 3 ماه می باشد. هزینه اخذ ویزای تحصیلی یا همان مجوز تحصیل کانادایی 150 دلار کانادا می باشد.

اخذ ویزای کاری کانادا در سال 2024 با رویال اپلای

یکی از پر طرفدار ترین و بهترین راه های مهاجرت به کانادا، پروسه های کاری این کشور می باشد. ویزای های کاری کانادا مناسب افرادی است که قصد کار در کشور کانادا را به صورت موقت دارند چرا که همه ی ویزای های کاری، ویزای های موقت بوده و حداکثر 3 سال اعتبار دارند. ویزا های کاری کانادا که به آن مجوز کار یا ورک پرمیت نیز می گویند، مدرکی است که به افراد خارجی اجازه کار در کشور کانادا را می دهد.

ورک پرمیت های کشور کانادا به دو صورت می باشد: ورک پرمیت بسته و ورک پرمیت باز. در ورک پرمیت بسته که اغلب مجوز ها را در بر می گیرد، متقاضی باید یک جاب آفر یا همان پیشنهاد کار از یک کارفرمای کانادایی داشته باشد. این امر موجب می شود تا فرد تنها اجازه کار برای آن کارفرما را داشته باشد و نتواند کار یا کارفرمایش را تغییر دهد.

از سوی دیگر ورک پرمیت های باز ( Open Work Permit ) نوعی دیگر از مجوز کار کانادایی بوده که دیگر محدودیت نوع کار و کارفرما را ندارد. در این حالت متقاضی می تواند برای هر شخص و شرکتی بدون هیچ محدودیتی کار کند. همانطور که گفتیم درصد کمی از ورک پرمیت ها به این صورت بوده و ورک پرمیت باز در شرایط خاصی صادر می شود. برنامه هایی چون مجوز کار تازه فارغ التحصیلان دانشگاه های کانادا و یا مجوز کار همسر فرد دانشجو از دسته ورک پرمیت های باز می باشند.

اگر چه ویزا های کاری کانادا به خودی خود منجر به اقامت دائم و PR کانادا نمی گردند اما هنگامی که فرد یکسال در کشور کانادا سابقه کار داشته باشد، می تواند از طریق برنامه های اقامتی ای چون اکسپرس اینتری کانادا، اقامت دائم این کشور را دریافت کند.

برای اطلاع از آخرین اخبار مهاجرتی کشور کانادا می توانید با کارشناسان مجموعه مهاجرتی رویال اپلای در ارتباط باشید.

سخن آخر رویال اپلای

کشور کانادا همواره از ایرانیانی که به دنبال مهاجرت و اخذ ویزا های این کشور زیبا هستند، استقبال کرده و اطمینان می رود که در سال 2024 این شرایط ادامه پیدا کند.

ویزا توریستی کانادا که برای ایرانیان بصورت 5 ساله و مولتیپل صادر می گردد، یکی از راحت ترین و کم هزینه ترین راه های ورود به کشور کانادا است.

تعداد بسیار زیادی از ویزا های تحصیلی و کاری کانادا نیز در سال های اخیر برای ایرانیان صادر گردیده و همین امر موجب شده که کانادا یکی از محبوب ترین کشور های جهان برای کار و تحصیل ایرانیان شود. موسسه مهاجرتی رویال اپلای یکی از قدیمی ترین و معتبرترین موسساتی است که در زمینه اعزام دانشجو و اخذ ویزای های کانادا برای ایرانیان فعالیت دارد.

از طریق تکمیل فرم ارزیابی میتوانید از مشاوره رایگان با کارشناسان و وکلای مجرب شرکت رویال اپلای بهره مند شوید .

تلفن تماس: ۲۲۴۰۹۱۹۱ – ۲۲۴۰۸۱۸۱ – ۲۲۴۰۷۱۷۱

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا