ضرورت حضور نمایندگان علوم اجتماعی و سیاسی در کارگروه‌های نشان علامه طباطبائی

رئیس دانشگاه علامه طباطبائی بر ضرورت حضور نمایندگان علوم اجتماعی و سیاسی در کارگروه‌های نشان علامه طباطبائی تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، نخستین نشست شورای نخبگان با حضور حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان، سعید خدایگان قائم مقام بنیاد ملی نخبگان، سعید سهراب‌پور مشاور رئیس بنیاد ملی نخبگان، سید حسن حسینی مشاور عالی رئیس بنیاد ملی نخبگان، علی نیک‌بخت معاون مستعدان و آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان و نرگس حسین‌مردی معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان، رضا فرجی دانا، حجت‌الاسلام حمید پارسانیا، محمود فتوحی فیروزآباد، علی‌اکبر موسوی موحدی، شجاع احمدوند، فرناز جعفرپور و امید نقشینه در محل بنیاد ملی نخبگان برگزار شد.

شجاع احمدوند، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی در این نشست، حضور نمایندگان از حوزه‌های علوم اجتماعی و سیاسی را در کارگروه‌های جایزه علامه طباطبائی ضروری برشمرد.

وی افزود: حضور این افراد می‌تواند باعث تغییرات مؤثر و تصمیم‌گیری‌های جامع‌تر در فرایندهای انتخاب برگزیدگان شود.

احمدوند همچنین پیشنهاد افزایش تعداد اعضای کارگروه‌ها را مطرح کرد و بر این باور بود که این تغییرات می‌تواند به تقویت فرآیند تصمیم‌گیری و دستیابی به نتایج بهتر در ارزیابی‌ها و انتخاب‌ها کمک کند.

پیشنهادات برای بازنگری در طرح‌های اجرایی

محمود فتوحی، عضو حقیقی شورای نخبگان نیز در این جلسه پیشنهاد داد روند اجرای طرح‌های بنیاد ملی نخبگان و نتایج آنها مورد بازنگری قرار گیرد و گفت: طرح‌های مختلفی مانند طرح دانش‌آموختگی و طرح جهت در حال اجرا هستند و شاید نیاز باشد در جلسه‌ای جداگانه، گزارش عملکرد و خروجی این طرح‌ها بررسی شود. برخی از این طرح‌ها توقعاتی برای افراد ایجاد می‌کند که گاه منجر به سوءتفاهم‌هایی می‌شود. باید بررسی کنیم که چه تغییراتی می‌توان در این روند ایجاد کرد.

حضور افراد شاخص علوم انسانی و علوم اسلامی در کارگروه‌ها

حجت‌الاسلام حمید پارسانیا نیز در این نشست با بیان اهمیت حوزه علوم انسانی و اسلامی، بر لزوم حضور افراد شاخص از این حوزه‌ها در کارگروه‌ها تاکید کرد و گفت: این حضور می‌تواند به تقویت تصمیم‌گیری‌ها و پاسخگویی بهتر به چالش‌های موجود کمک کند و روند کار را به سمت ارتقاء کیفیت هدایت کند.

در ادامه علی‌اکبر موسوی موحدی و فرناز جعفرنژاد به بیان نقطه نظرات خود درباره شورای نخبگان و طرح‌های بنیاد ملی نخبگان پرداختند.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا