آمادگی جهاددانشگاهی جهت اجرای پروژه ملی«پیش‌بینی و مدیریت بلوم‌های جلبکی با استفاده از هوش مصنوعی»

جهاددانشگاهی در کنفرانس ملی جلبک‌شناسی ایران جهاددانشگاهی آمادگی خود را جهت اجرای کلان پروژه ملی ” پیش بینی و مدیریت بلوم‌های جلبکی با استفاده از هوش مصنوعی” اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، چهارمین کنفرانس ملی جلبک شناسی ایران با حضور پژوهشگران جهاددانشگاهی در محل سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزیِ تهران برگزار شد.

در افتتاحیه این کنفرانس، مهندس «سیدضیاء نصرتی»، مدیرکل دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی جهاددانشگاهی بر ضرورت انجام فعالیت های تیمی و پرداخت به مسائل کلان کشور در حوزه آب و امنیت غذایی تاکید کرد.

در این کنفرانس از دکتر «ندا سلطانی»، عضو هیات علمی جهاددانشگاهی به عنوان پیشکسوت علم جلبک شناسی ایران تقدیر شد.

وی با اشاره به اینکه در دهه 60 فعالیت‌های جلبک شناسی ایران را در جهاددانشگاهی آغاز کردیم و در واقع جهاددانشگاهی بنیان‌گذار علم جلبک‌شناسی کشور است، اظهار کرد: در این همایش پنل‌های تخصصی با حضور نمایندگان کارگروه جلبک شناسی ‌شبکه آبزی پروری دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی که اعضای هیات مدیره انجمن جلبک شناسی ایران نیز هستند برگزار شد.

همچنین دکتر «مریم عامری»، معاون آموزشی و پژوهشی پژوهشکده بیوتکنولوژی جهاددانشگاهی در این همایش به ارائه فعالیت‌های جهاددانشگاهی با عنوان زنجیره ارزش جلبک در جهاددانشگاهی پرداخت.

پژوهشگران جهاددانشگاهی در این کنفرانس ضمن ارائه چندین مقاله، در پنل محیط زیست، دستاوردهای 10 سال پژوهش این نهاد در حوزه جلبک پالایی را به صورت سخنرانی ارائه کردند.

به نقل از روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی،در این کنفرانس، جهاددانشگاهی آمادگی خود را برای اجرای کلان پروژه ملی “پیش بینی و مدیریت بلوم‌های جلبکی با استفاده از هوش مصنوعی” اعلام کرد. این پروژه در بخش‌های مختلفی از وزارت نیرو، سدها، تصفیه‌خانه‌ها، آب‌های داخلی و آزاد، دریاچه‌ها و پارک های آبی تفریحی ضرورت پرداختن دارد.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا